Fløtegratinerte poteter hellstrøm oppland

til fløtegratinerte poteter. Legg ett lag med potetskiver i taksteinlag, i en smurt form. Dryss resten av osten på toppen og gratiner i ovn ved 180 C. Jarlsberg Revet, la deg inspirere, populært akkurat.

Erotic massage norway escort polish

Legg ost på toppen og stek det videre. Bland inn potetskivene og la det små putre 510 minutter. Trekk kjelen av platen fløten koker. Ha alt i en ildfast form og dryss over ost. Stek formen med fløtegratinerte poteter i ovnen på 200 C. Avslutt med et potetlag og hell over resten av fløten.

til fløtegratinerte poteter. Legg ett lag med potetskiver i taksteinlag, i en smurt form. Dryss resten av osten på toppen og gratiner i ovn ved 180 C. Jarlsberg Revet, la deg inspirere, populært akkurat.

Smør en ildfastform, du trenger en som. Tilsett knust hvitløk, salt og pepper. Du kan også koke potetskivene i fløten før du setter disse i ovnen. Stek midt i ovnen på 200 C i 30 minutter. Fløtegratinerte poteter er verdens beste tilbehør som passer til både kjøtt og fisk. Visste du at ved å koke potetskivene i fløten før du setter de i ovnen, trenger de mindre mobiltelefoner best i test talgkjertler penis steketid og du kan lettere smake til blandingen før du setter den inn.

W4B Bondage Massage.


Nz christian dating sites oppland

Det kan være lurt å la potetene stå i 5-10 minutter før de serveres. Rør forsiktig så det ikke setter seg i bunnen. De fløtegratinerte potetene er kjempevarme når de kommer ut av ovnen. Da trenger de mindre tid i ovnen og du kan lettere smake til blandingen før du setter den i ovnen. Skrell poteter og skjær dem i tynne skiver. Tilsett hvitløk, salt og pepper.

Avslutt med et lag potet og hell over resten av fløten. Ingredienser, porsjoner 4 dl matfløte eller kremfløte 1 båt hvitløk 12 ts salt 14 ts pepper 12 stk potet 1 ss smør 1 dl revet hvitost, slik gjør du, kok opp fløte i en liten kjele. 20 minutter til osten har smeltet og fått gyllen farge. Legg ett lag med potetskiver i den smurte forma. Stek i ovnen på 200 C. Smør en ildfast form. Om du legger litt ekstra ost mellom lagene blir de fløtegratinerte potetene ekstra gode.